0513-67 12 84

Zoek je een woonboot Friesland te koop voor regelmatige recreatie, dan is een woonboot op Park Folclaghe de ideale investering.

Woonboot Friesland te koop

Zoek je een recreatie woonboot te koop in Friesland op het water? Dan zijn de vakantiewoningen van Folclaghe in Follega een perfecte keuze! Dit gebied op een steenworp afstand van Lemmer en met een open verbinding naar vaarwater laat bij watersportliefhebbers hun hart sneller kloppen. In dit waterrijke gebied met volop binnenwateren en mooie meren kun je heerlijk varen met je sloep of zeilboot, met als startpunt je eigen drijvende recreatiewoning.

Recreatiewoning

Een recreatiewoning kopen in Friesland is beslist geen eenvoudige opgave. Dit heeft te maken met het feit dat veel Friese gemeenten steeds strenger kijken naar het gebruik van recreatiewoningen. Ze zijn er niet blij mee wanneer dit ten koste gaan van de bewoonbaarheid van de dorpen in Friesland. Daarom is park Folclaghe de ideale locatie om in het bezit te komen van een eigen recreatiewoning.

Watersport

Ben je een liefhebber van een waterrijke omgeving, rust, ruimte en natuur dan is deze locatie dichtbij het Tjeukemeer echt ideaal. Wil je wat meer actie dan is er in Lemmer of op het IJsselmeer genoeg te beleven in de vorm van waterskiën, wind- of kitesurfen of catamaranzeilen.

De modern ontworpen recreatiewoningen bieden ruimte aan vier, zes of acht personen. Voorzieningen zoals stromend water en elektriciteit zijn aanwezig, zodat je in alle rust onbezorgd kunt genieten van een vakantie in Friesland. De bouw van de recreatiewoning is in handen van de gerenommeerde vakmensen van Spruyt Waterwoningen in Heerenveen. Al jaar en dag worden hier prachtige woonarken gebouwd die in heel Nederland een ligplaats vinden. Bezitters van woonboten zijn er trots op dat ze op een waterwoning van Spruyt Waterwoningen verblijven.

Informatie

De woonarken voor recreatie starten bij een verkoopprijs van € 492.500,- vrij op naam. Dan komt u ook in het bezit van een eigen perceel zonder erfpacht. Meer weten over het plan, de voorzieningen en de mogelijkheid om een recreatiewoning te kopen? Dan kunt u nu het contactformulier invullen.

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier