0513-67 12 84

Zoek je een woonark te koop in Friesland waar je heerlijk kunt recreëren, dan is Park Folclaghe het ideale waterpark om in te investeren.

Woonark te koop Friesland

Een woonboot, recreatiewoning of woonark te koop Friesland, zal waarschijnlijk een lange zoektocht opleveren. De vraag naar nieuwe drijvende recreatiewoningen overtreft op dit ogenblik het aanbod ruimschoots. Vooral de afgelopen twee jaar is er flink in woonarken en recreatiewoningen geïnvesteerd. Zoek je echt de rust en ruimte in een natuurlijke en waterrijke omgeving dan is Friesland de plaats bij uitstek. Omdat er schaarste is, komt de ontwikkeling van Park Folclaghe als gelegen. In dit Friese waterpark in Follega is onlangs de verkoop van woonarken voor recreatie gestart.

Het aanbod betreft vier luxe recreatiewoningen en zestien moderne drijvende waterwoningen. De mede ontwikkelaar van dit recreatiepark is Spruyt Waterwoningen in Heerenveen. Dit zijn al jaar en dag gerenommeerde bouwers van woonarken. De drijvende woonboten en recreatiearken hebben hun weg inmiddels door heel Nederland gevonden. Het staat niet alleen voor Fries vakmanschap maar ook voor kwaliteit en een modern eigentijds design

Woonark te koop Friesland

Naast het ontwerp en de kwaliteit van de woonarken is ook de ligplaats voor de meeste kopers van doorslaggevend belang. Heb je een mooie recreatieark op het oog dan kan een slechte ligplaats een afknapper zijn. Het voordeel van de drijvende recreatiewoningen die Park Folclaghe in de verkoop heeft, is dat het perceel inclusief de ligplaats in eigendom van de koper zijn. Dus ook geen jaarlijkse erfpacht.

Recreatie

Vanuit je recreatieve woonark kun je alle wateren van Friesland probleemloos bevaren. Het park heeft namelijk een open verbinding met vaarwater, zodat je met eigen sloep of zeilboot de mooiste tochten kunt maken. Er zijn daarnaast veel recreatiemogelijkheden die je tijdens je vakantie kunt ondernemen. Wat te denken van een bezoek aan het prachtige pittoreske Lemmer of lekker surfen of kiten op het IJsselmeer. Dit is slechts een greep uit alle activiteiten die Friesland je te bieden heeft.
Neem contact met ons op als je interesse hebt in een eigen drijvende recreatiewoning in Friesland.

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier