0513-67 12 84

Woonark kopen

Wil je een woonark kopen in Friesland waar je heerlijk vakantie op kunt vieren, dan is een woonboot op Park Folclaghe de ideale belegging.

Woonark kopen

Ben je van plan om een woonark te kopen, dan is het aanbod van woonboten zeer beperkt . Dat geldt niet alleen voor permanente bewoning maar ook wat betreft de drijvende waterwoningen voor recreatief gebruik. In veel dorpjes in Friesland wordt de koop van een tweede woning voor recreatief gebruik namelijk ontmoedigt. Aangezien de vraag naar recreatiewoningen op of bij het water onverminderd groot is, komt de ontwikkeling van Park Folclaghe als geroepen. De ontwikkelaars van dit waterpark zijn melden dat de verkoop van vier recreatiewoningen en zestien drijvende waterwoningen nu start.

Recreatiewoning

Ga je een woonark kopen, dan is niet alleen het ontwerp en de kwaliteit belangrijk, je wilt ook graag een geschikte ligplaats vinden. Binnen de recreatieve sector is er veel vraag naar een vakantieverblijf op het water. Er wordt op dit ogenblik veel geïnvesteerd is vakantiewoningen. Daarbij bestaat de keuze uit een tweede woning voor recreatie in zowel binnen- als buitenland. Wil je echter optimaal kunnen genieten van een weekendje weg of een korte vakantie dan is het prettig als je daarvoor niet uren hoeft te reizen. Wat dat betreft liggen de recreatiewoningen van Park Folclaghe op een ideale afstand van de Randstad. Wie uit Amsterdam komt hoeft maar net iets meer dan een uurtje te rijden om bij zijn of haar woonark te komen.

Waterwoning

De waterwoningen op Park Folclaghe hebben een recreatieve bestemming voor de eigenaren en zullen dus niet aan derden verhuurd worden. Middels een vereniging van eigenaren zal er op toegezien worden dat alle recreanten op dit Friese waterpark in Follega optimaal van hun woonboot kunnen genieten. Door de uniek landelijke ligging nabij water en natuur, is dit park ideaal voor mensen die tijdens hun vakantie van rust en ruimte willen genieten. Vanaf de woonark kun je met eigen sloep of zeilboot de Friese wateren verkennen. Daarbij is Lemmer een zeer populaire bestemming. Daarnaast is via de vlakbij liggende Staande Mastroute heel Friesland via het water te bereiken.

Kwaliteit

De recreatiearken die te koop zijn vanaf € 492.500,- worden gemaakt bij Spruyt Waterwoningen. Dit gerenommeerde bedrijf bouwt, tot volle tevredenheid van veel klanten, al jaar en dag kwalitatieve woonboten en recreatiearken. Wilt u een woonark kopen dan kunt u het contactformulier invullen

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier