0513-67 12 84

Ben je op zoek naar een vakantiewoning in Friesland? Dan ben je bij Park Folclaghe op een ideale locatie midden in een waterrijk gebied.

Vakantiewoning Friesland

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiewoning in Friesland, is er een grote kans dat je uitzicht op het water hebt. Voor een vakantie in eigen land is Friesland dan ook een populaire bestemming. Veel liefhebbers van watersport genieten in de zomer van een vakantie op of bij het water. Wat zou het mooi zijn als je daar een eigen recreatiewoning of een recreatieark kunt bezitten. Die droom kan binnenkort werkelijkheid worden omdat de ontwikkeling van Park Folclaghe inmiddels zover is dat de verkoop van vier recreatiewoningen en zestien drijvende recreatiewoningen is gestart.

Recreatiepark

Op iets meer dan een uur van Amsterdam gelegen ligt dit Friese recreatiepark. Door de open verbinding met vaarwater, kun je met eigen sloep of zeilboot de Friese wateren verkennen. Het unieke aan dit waterpark is dat je hier volop in je een eigen recreatiewoning kunt genieten van de rust, ruimte en de natuur. Deze vakantiewoning Friesland heeft als bestemming recreatie. Verhuur aan derden of permanente bewoning is hierdoor uitgesloten.

Vakantiewoning Friesland

Bij de vier recreatiewoningen en zestien drijvende recreatiewoningen kun je kiezen uit een onderkomen voor vier, zes of acht personen. De woonboten worden door de gerenommeerde bouwers van Spruyt Waterwoningen gemaakt. Dit in Heerenveen gevestigde bedrijf levert al jarenlang moderne en kwalitatief hoogstaande drijvende waterwoningen in heel Nederland. Dit tot volle tevredenheid van een grote groep bezitters die graag op en aan het water willen wonen.

Recreatiepark

De recreatiewoningen zullen sleutelklaar afgeleverd worden op een eigen perceel, waarbij het geheel in eigen bezit is, zonder erfpacht. Alle nutsvoorzieningen zoals, elektriciteit en water zijn inmiddels aangelegd. Daarnaast zijn er laadpalen op het terrein zodat eigenaren en gasten hun elektrische auto probleemloos op kunnen laden. Tevens is er genoeg parkeerruimte als er familie of vrienden op bezoek komen.

Voor meer informatie vul het contactformulier in.

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier