0513-67 12 84

Zoek je een recreatiewoning te koop in Friesland waar je heerlijk vakantie op kunt vieren, dan is Park Folclaghe het ideale waterpark.

Recreatiewoning te koop Friesland

Het bordje met recreatiewoning te koop Friesland zul je steeds minder vaak tegenkomen. De afgelopen jaren is er steeds minder aanbod en een steeds grotere vraag. Dat geldt zowel voor recreatiewoningen op het land als recreatiearken op het water. Toch blijft recreëren op het water nog steeds mateloos populair. Wat is er mooier, dan vanaf je eigen drijvende recreatiewoning de Friese wateren te verkennen. Dat kan op een ideale manier vanuit Park Folclaghe. Daar zijn vanaf heden vier recreatiewoningen en zestien drijvende recreatiewoningen te koop.

Het afgelopen decennium zijn veel oude recreatieparken met stacaravans omgebouwd tot vakantiebestemmingen met luxe villa’s, waar Nederlanders vooral de afgelopen twee jaar massaal vakantie gingen vieren. Soms is op zulke parken de rust ver te zoeken. De ontwikkelaars van Park Folclaghe zijn van een waterrijke rustige omgeving uitgegaan bij het bepalen van de locatie van dit park. Ben je liefhebber van rust, natuur en watersport dan is dit Friese waterpark nabij het Tjeukemeer de ideale plek om een eigen recreatiewoning te hebben.

Variatie

De vier recreatiewoningen en zestien drijvende recreatiewoningen zijn er voor vier, zes en acht personen. Ze vallen vooral op door het moderne design en de luxe inrichting. De woonarken en vakantiewoningen liggen op een perceel dat in eigendom is. De instapprijs is vanaf € 492.500,- vrij op naam en vrij van erfpacht.

Recreatiewoning te koop Friesland

De aangeboden woonboten voor recreatie worden gemaakt de de gerenommeerde bouwers van Spruyt Waterwoningen in Heerenveen. Al jaar en dag leveren deze vakmensen uit Friesland woonarken en drijvende waterwoningen door heel Nederland. Klanten zijn dan ook uitermate tevreden over het ontwerp en kwaliteit van deze recreatiewoningen.

Ga je dus echt voor rust en ruimte en ben je gek op watersport dan is een recreatiewoning op Park Folclaghe een unieke kans om je langgekoesterde woondroom te verwezenlijken. Op iets meer dan een uurtje rijden van de Randstad ligt deze unieke kans voor het oprapen.

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een eigen recreatiewoning in Friesland.

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier