0513-67 12 84

Zoek je een recreatiewoning te koop aan het water in Friesland, dan is Park Folclaghe het ideale waterpark om een woonark te kopen.

Recreatiewoning te koop aan het water Friesland

Zoek je een recreatiewoning te koop aan het water in Friesland, dan kom je precies op het juiste ogenblik. Er zijn onlnags vier recreatiewoningen en zestien drijvende recreatiewoningen in Park Folklaghe in de verkoop gegaan. Er is namelijk een toenemende vraag naar te koop staande recreatiewoningen bij het water in Friesland. Dit terwijl het aanbod voor het recreatief bewonen van waterwoningen op of bij het water steeds kleiner is.

Door de lage spaarrente is zeer aantrekkelijk om een recreatiewoning te kopen. Friesland blijkt dan een populaire bestemming te zijn om een woonark of vakantiewoning te kopen. Zoek je rust en ruimte in een landelijke omgeving midden in de waterrijke natuur dan is dit waterpark in Friesland de ideale oase van rust.

Dichtbij

Wil je even afstand nemen van het drukke en stressvolle leven in de Randstad dan ben je in Friesland op de juiste plek. Op iets meer dan een uur rijden van Amsterdam ligt dit nieuwe park in Follega en vlak bij het Tjeukemeer. Een weekendje of langere vakantie op je eigen recreatieark is dus nu binnen handbereik.

Kwaliteit in modern ontwerp

De vier recreatiewoningen en zestien drijvende recreatiewoningen zijn van hoge kwaliteit en modern van design. Mede ontwikkelaar van het recreatiepark is Spruyt Waterwoningen uit Heerenveen. Deze gerenommeerde bouwer uit Heerenveen levert al jaar en dag moderne woonboten aan liefhebbers in heel Nederland. Qua ontwerp en kwaliteit behoren deze bouwers tot de top van Nederland.

Voorzieningen

De beschikbare recreatiewoningen zijn te koop inclusief eigen perceel en vrij op naam. Er hoeft dus geen jaarlijkse erfpacht afgedragen te worden. Daarnaast kan de betreffende recreatieark sleutelklaar worden opgeleverd. De relevante nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit zijn al aangelegd. Terwijl bezitters en gasten op de parkeerplaats gebruik kunnen maken van de beschikbare laadpalen om hun auto op te laden.

Wil je meer weten over deze te koop staande unieke recreatiewoningen in Friesland bel naar 0513-67 12 84 of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier