0513-67 12 84

Zoek je een nieuwe recreatiewoning Friesland? Dan heeft Park Folclaghe op een ideale locatie 20 (drijvende) recreatiewoningen te koop staan.

Recreatiewoning Friesland

Ben je op zoek naar een recreatiewoning in Friesland? Dan ben je bij Park Folclaghe op een ideale locatie midden in een prachtig waterrijk gebied. Dit waterpark in het noorden nabij het Tjeukemeer is mede ontwikkelt door Spruyt Waterwoningen uit Heerenveen. Op het park zijn twintig percelen in eigendom beschikbaar, waarvan 4 recreatiewoningen op land en 16 drijvende recreatiewoningen. De fraai ontworpen woonboten met recreatieve bestemming zijn onlangs in de verkoop gekomen.

De moderne recreatiearken hebben een moderne en eigentijdse uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Het mooie aan deze waterwoningen is dat ze volledig in eigendom te koop zijn. De verkoopprijs is dus vrij op naam en je hoeft geen jaarlijkse erfpacht af te dragen. Kortom je eigen woonboot op een eigen ligplek. Er is geen permanente bewoning mogelijk.

Gerenommeerd

Spruyt Waterwoningen is al jaar en dag een gerenommeerde bouwer van woonboten en recreatiearken. In heel Nederland maar ook daarbuiten wonen en recreëren liefhebbers tot volle tevredenheid op het water. Een vakantie op of aan het water geeft een onovertroffen gevoel van vrijheid. Die vrijheid kun je ervaren als je vanuit je recreatiewoning met eigen sloep of zeilboot over de Friese wateren vaart.

Recreatiewoningen

De recreatiewoningen zijn geheel naar eigen inzicht in te delen. Daarbij kan je kiezen uit waterwoningen voor 4, 6 of 8 personen. Deze woonboten worden sleutelklaar opgeleverd waarbij alle nutsvoorzieningen zoals water en stroom aanwezig zijn. Daarnaast is er een van laadpalen voorziene parkeerplek, waar eigenaren en gasten hun auto kwijt kunnen.

Waterpark Friesland

Dit waterpark in Friesland is gelegen in een rustig natuurlijk gebied, wat volledig omgeven is door water in de vorm van kanalen en meren. De aangekochte recreatiewoningen worden niet voor verhuur aan derden aangeboden. Een vereniging van eigenaren zal er in gezamenlijk overleg voor zorgen dat je ten alle tijden heerlijk rustig in je woonboot kunt verblijven. Je weet dus dat je een echt Noflike fakansje gaat vieren, zoals de Friezen dat zeggen.

Voor meer informatie vul het contactformulier in.

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier