0513-67 12 84

Voor veel liefhebbers van watersport is het een droom om op een mooie woonboot te recreëren. Een klein paradijs waar rust, ruimte, water en natuur volop aanwezig zijn. Park Folclaghe is zo’n plek, waar je van een heerlijke vakantie kunt genieten en in het bezit kunt komen van je eigen woonboot. Zoek je een woonboot te koop in Friesland die alleen geschikt is voor recreëren, dan kun je onze recreatiearken vanaf heden ook op Funda vinden. 

Je hoeft dus geen lange zoektocht op internet te beginnen, want dit mooie waterpark in Friesland is de plek bij uitstek om een eigen recreatieark te verwerven. De verkoop is namelijk deze zomer gestart.

Woon je zelf in een drukke stedelijke omgeving, en heb je een drukke stressvolle baan, dan is het weidse Friesland dé provincie bij uitstek om heerlijk uit te waaien. Een weekendje uit in eigen land van Amsterdam naar het Friese Follega doe je in iets meer dan een uur. Park Folclaghe ligt namelijk in dit landelijke dorpje, dat omgeven is door water, met een open verbinding naar het Tjeukemeer.

Woonboot te koop Friesland

Voor liefhebbers van watersport, rust, natuur en ruimte zal het een bijna onmogelijke opgave zijn om in de meeste provincies van Nederland een mooie recreatiewoning op of aan het water te vinden. Bijzonder aan dit Friese waterpark is dat je hier een woonboot voor recreatie kunt kopen op een eigen perceel. Dit is vrij op naam en zonder erfpacht. 

woonboot te koop friesland funda
Elke woonboot voorzien van moderne voorzieningen.

Varianten

In totaal zijn er vier recreatiewoningen bij het water te koop en zestien drijvende recreatiewoningen. Deze zijn geschikt voor vier, zes of acht personen, net wat je wens is. Het zijn moderne luxe onderkomens die van alle gemakken voorzien zijn. Water en elektriciteit zijn al aangelegd terwijl er op de aanwezige parkeerplaats ook laadpalen aanwezig zijn. Om rust te garanderen is verhuur aan derden niet toegestaan, iets waar je als onderdeel van een vereniging van eigenaren toezicht op kunt houden. Zo ben je dus altijd verzekert van een heerlijke rustige vakantie in je eigen recreatiewoning.

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een eigen recreatieark in Friesland of kijk hier welke er beschikbaar zijn.