0513-67 12 84

Achter de ontwikkeling en realisatie van Park Folclaghe staat een team van vakmensen. Bij het bouwen van deze recreatiearken staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Spruyt Waterwoningen Nederland BV uit Heerenveen heeft jarenlange ervaring in het bouwen en ontwikkelen, realiseren en verkopen van drijvende recreatiewoningen. 

Spruyt Waterwoningen uit Friesland is actief in heel Nederland en levert al jaar en dag woonboten aan een groep tevreden klanten. Dit zijn echte liefhebbers van wonen en recreëren op het water. Het  ontwerp en de bouw van de woonboten gebeurt met de modernste technieken en de beste materialen die op dit ogenblik voorhanden zijn. Dit garandeert een duurzame investering waar kopers in optimale comfort jarenlang plezier van hebben.

Woonarken en drijvende recreatiewoningen zijn onder andere te vinden in Amsterdam, Dordrecht, Almere en Vinkeveen.

Overweegt u serieus om een drijvende recreatiewoning te laten bouwen, maak dan een afspraak en kom langs bij de gerenommeerde bouwers van Spruyt Waterwoningen in Heerenveen. Eigenaren Bianca en Arjen Jonker heten u van harte welkom!